top of page

Talks

Jeg afholder talks på dansk eller engelsk typisk af 25 - 45 minutters varighed. Jeg holder talks om hvordan animation kombineret med designtænkning kan bruges som kommunikationsredskab i organisationer.
Organisationerne kan være private virksomheder, uddannelsesinstitutioner, erhvervsråd, konferencer og lignende.

En talk kan fx. være en 25 minutters icebreaker på en konference hvor deltagere skal lære hinanden at kende på en kreativ måde. Det kan også være en heldags workshop for 300 deltagere, hvor man arbejder med et givent tema fx. arbejdsmiljø.

Jeg blev inviteret til at holde en TEDx talk i Sofia, Bulgarien i 2019 for et internationalt publikum på 800 deltagere, hvor de gerne ville have, at jeg fortalte hvordan jeg bruger kreativitet, designtænkning og leg som kommunikationsredskab i organisationer. 

I januar 2021 er jeg inviteret til at holde en talk på konferencen: “Design For Play, Designing for Children with focus on Play and Learn” på IDC School of Design, IIT Bombay, Mumbai, India. Deltagerne er forskere, undervisere og studerende fra hele verden.

Publikum er ikke bare tilskuere til mine talks – de bliver hver især involveret kreativt, mens det står på. F.eks. oplevede 200 deltagere på Haderslev Erhvervsråds Netværksmøde i 2019, hvordan de ved at modellere hver deres dukke, kan bruge den som kommunikationsredskab.

tedx tina klemmensen

År

Hvor

2019

Sophia, Bulgarien

Event

TedX

tina_klemmensen_workshops_2048px.jpg

År

Hvor

2019

Odense

Event

OFF International Film Festival

talk_fra_scenen_2757px.jpg

År

Hvor

2019

Haderslev

Event

Haderslev Erhvervsråd Netværksmøde

bottom of page