top of page

Animation/Illustration

Her er et udvalg af de illustrationer og animationer, jeg har lavet for kommunikationsbureauer, kulturafdelinger, uddannelsesinstitutioner og kulturhuse.

  • Læs mere om Animation
    Den animationsform, jeg arbejder i, hedder stop motion. Her kommer lidt om selve teknikken: Stop motion-teknikken dækker al fysisk animation dvs. dukkeanimation, flyttefilm, objektanimation og modellervoksfilm, der også kaldes claymation. Animation er billeder i bevægelse og stop motion betyder at man flytter dukken/genstanden, tager ét billede, flytter igen, tager ét billede osv. Når man afspiller billederne efter hinanden ser det ud som glidende bevægelser og man har givet dukken/genstanden liv. Jeg har lavet reklamefilm i stop motion med legetøj, der er bygget om, modellervoks, affald, der bliver genbrugt og genopstår som superhelte-figurer. Toiletpapir, der bliver til poetiske sejlbåde og skyer, der driver. Balsatræ og krympefleks! Kort sagt kan alt lade sig gøre med animation. Magiske universer opstår og komplekse tematikker kan formidles enkelt og konkret. I eksemplerne her har jeg stået for dukke-og kulissebyg, rekvisitter, selve animationen og i de fleste tilfælde også art direction og lydside. Så kontakt mig endelig, hvis du drømmer om at gøre det abstrakte konkret gennem illustration og/eller stop motion.
  • Læs mere om Illustration
    Jeg har fået udgivet illustrationer i bogform, f.eks. en Mandala-malebog fyldt med dinosaurer. Illustration kan imidlertid også løfte sig fra papiret i en bog til f.eks. et meget stort, illustreret plankeværk omkring Koldinghus med genstande fra slottets egen samling og dets omgivelser. Det har resulteret i store cirkulære illustrationer af knive, gafler og skeer i overstørrelse af Bindesbøll, glade gravhunde på plænen omkring Koldinghus og slotssøens fisk. Jeg har tegnet frække hunde og dovne katte som fysiske MEGA-mandalaer til Kulturnatten i Kolding og så har jeg modelleret dyr fra den vilde, vidunderlige danske natur. Favoritten må være bæveren med de dårlige tænder!
bottom of page